Siirry sisältöön
Alkaen 55,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Pidä Saaristo Siistinä ryroope.jarvisuomi@pssry.fi015514648Y-tunnus:0533315-4Kauppiaan ehdot

Rokansaaressa on seitsemän vuokrattavaa 1950- ja 1970-luvulla rakennettua omatoimiseen retkeilyyn soveltuvaa retkeilymajatyyppistä lomamökkiä. Mökin pääset vuokraaman tältä sivustolta. Tutustuthan sivuilla olevaan mökkikansioon huolellisesti ennen varausta!

Lietniemen venerannassa (Rokansalo) on Saimaan Virkistysalueyhdistyksen soutuveneet, 1 vene/mökki. Soutuveneet ovat Saimaan virkistysalueyhdistyksen kyltin kohdalla. Lisäksi virkistysalueyhdistykselle kuuluu venepaikka numero 6. Soutuveneillä pääsee salmen yli saareen ja ne ovat vain vuokralaisten käytössä. Huom! Ota mukaan omat veneily- tai pelastusliivit. Veneet ovat kahden tai kolmen henkilön veneitä, varaudu useampaan soutukertaan. Venerannassa auton voi jättää vieraspaikalle. Soutumatka on noin 500 metriä, kulkee laivaväylän yli ja on herkkä tuulille.

Jokaisessa mökissä on liesi ja jääkaappi, astioita ja vuodevaatteet. Lakanat ja tyynyliinat on tuotava itse. Sähköä saaressa ei ole, vaan käytössä on pääosin kaasuliedet ja -jääkaapit sekä omatoiminen polttopuiden teko ja saunan lämmittäminen. Mökkien kaasupullon tyhjennyttyä, vuokralainen vaihtaa itse täyden kaasun ohjeen mukaan (ohjeet mökeissä olevissa kansioissa). Raikas juomavesi kannattaa viedä mukana ja käyttää kaivovettä ruoanlaitossa ja esimerkiksi kahvin keitossa. Mökin käyttö on omatoimista, muun muassa loppusiivouksen tekevät mökinvuokraajat itse. Toivomme, että vakavista puutteista siisteydessä ilmoitetaan PSS ry:n Savonlinnan toimistolle p. 015 514 648 (ma-pe klo 9-15) tai sähköpostitse roope.jarvisuomi@pssry.fi.

Mökin vuokranneille on käytössä Enolammen rannassa oleva Tillikan sauna. Saunarakennuksen päädyssä on varauslista liitutaulussa. Mökin avain sopii Tillikan saunan pukuhuoneeseen, jossa avain saunaan. Mökkivuokraan sisältyy ko. mökin henkilömäärälle tunnin saunavuoro/mökki/vuokravuorokausi. Saunaa voi varata tunnin jaksoissa, ei esimerkiksi kahta tuntia/mökki.

Rokansaareen voi ottaa lemmikin mukaan, mutta huomioithan, että osa Rokansaaresta on yleistä virkistysaluetta. Huomioithan yksityiset mökkialueet ja kotirauhan niiden pihapiireissä! Lemmikit tulee pitää kytkettynä.